Αρχική σελίδα Έρευνα και ανάπτυξη

Έρευνα-ανάπτυξη και καινοτομία

PDF Εκτύπωση E-mail

 

 

Η Έρευνα και η Ανάπτυξη στο επίκεντρο της στρατηγικής του Ομίλου Lesaffre.

Η Έρευνα και η Ανάπτυξη  αποτελεί σημαντικότατη συνιστώσα της στρατηγικής  για την καινοτομία του Ομίλου Lesaffre. Ένα τμήμα αφιερωμένο στην Έρευνα και Ανάπτυξη   ιδρύθηκε το 1965. Έχει σήμερα περισσότερους από 100 έμπειρους ερευνητές από τους οποίους το 50% είναι στελέχη. Αυτή η διεπιστημονική ομάδα συνεργάζεται περίπου με εξήντα πανεπιστήμια και διεθνή ερευνητικά κέντρα. Το  κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης αφιερώνει κυρίως τη δραστηριότητά του στη ζύμη ξεκινώντας από τη βασική έρευνα μέχρι τις εφαρμογές της σε προϊόντα αρτοποιίας, στη ζυθοποιία, στην οινολογία, στην αιθανόλη, στη διατροφή και στην υγεία του ανθρώπου, των ζώων. Η έρευνα απαιτεί την πείρα σε πολλούς τομείς ξεκινώντας από τη γενετική, τη  μικροβιολογία, την ζύμωση, τη χημική μηχανική, την αναλυτική χημεία και την επιστήμη των τροφίμων.
 
 

Η αποστολή του κέντρου Έρευνας & Ανάπτυξης

Η συνεχής βελτίωση των διαδικασιών παραγωγής και της ποιότητας των υφιστάμενων προϊόντων.

Η ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών.

 

Η καινοτομία προωθεί την αύξηση της παραγωγικότητας

Έχοντας παρακολουθήσει τις αγορές, ο Όμιλος Lesaffre επέλεξε να τεθεί η καινοτομία στο επίκεντρο της στρατηγικής τou, και αυτό εδώ και πολλά χρόνια. Ο στόχος είναι η δημιουργία νέων προϊόντων ή η βελτίωση των υπαρχόντων. Eπίσης η αναπτύξη φιλόδοξων τεχνικών παραγωγής. Στον Όμιλο  Lesaffre όλοι συμμετέχουν σε αυτή τη διαδικασία. Δυνατός από τη  εκτενή γνώση των αγορών και την ενεργή παρακολούθηση των  πελατών της, η Lesaffre ξέρει να προβλέπει τις προσδοκίες των καταναλωτών. Η  Κασταλία,σύστημα υγρής μαγιάς, καταδεικνύει με τέλειο τρόπο την ικανότητα του Ομίλου Lesaffre να  καινοτομεί και να ικανοποιεί τους πελάτες του.

 
©Copyright Lesaffre Hellas - Οικονομικά στοιχεία