CROUSTILIS

PDF Εκτύπωση E-mail

 

Εφαρμογές: Το CROUSTILIS 1% είναι βελτιωτικό για παραγωγές αργής και ελεγχόμενης ωρίμανσης.

 

Πλεονεκτήματα: Καταργεί τις φουσκάλες στην κόρα των ψωμιών που έχουν παραχθεί με ελεγχόμενη ωρίμανση, ομαλοποιεί τη ζύμωση εξασφαλίζοντας καλά κρατήματα και βελτιστοποιεί τον όγκο και την διατηρησιμότητα επιτυγχάνοντας έτσι ψωμιά άριστης ποιότητας.

 

Δοσολογία: 1% επί του βάρους του αλεύρου.

 

Συσκευασία: Σακί των 25 κιλών.

 

croustilis

 
©Copyright Lesaffre Hellas - Οικονομικά στοιχεία