Συνταγές

 
 
 
 
.
earth2
 
       
 
 

ΠΟΛΥΣΠΟΡΟ AROME

PDF Εκτύπωση E-mail

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΛΙΚΩΝ                                        ΠΟΣΟTHTA ΣΕ ΚΙΛΑ                   %

 

Αλεύρι 70%                                                                   3,0000                            60,00

Αλεύρι ολικής                                                                2,0000                            40,00

Υγρό προζύμι AROME                                                   0,4000                             8,00

Αλάτι                                                                             0,1000                             2,00

Νερό                                                                              3,8000                           76,00

Σπόροι ντεκόρ                                                                1,0000                           20,00

Μαγιά νωπή ΜΠΛΕ ΧΕΛΙΔΟΝΙ                                       0,1000                             2,00

Ηλιέλαιο                                                                        0,2500                             5,00

Βελτιωτικό MAGIMIX                                                      0,0500                             1,00

 

Τρόπος Ανάμειξης και Ζυμώματος

Οι σπόροι Ντεκόρ πρέπει να μουλιάσουν για αρκετή ώρα πριν σε 1 κιλό νερό. Το νερό που θα μουλιάσουν οι σπόροι, θα είναι μέρος του νερού της συνταγής.

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ    

 

Θερμοκρασία βάσης                                    60

Ζύμωμα αργό                                             5min

Ζύμωμα γρήγορο                                       8min

Θερμοκρασία ζύμης                                   27°С

Ξεκούραση ζύμης                                      20min

Κόψιμο-Σχήμα Κοπής                             Διάφορα

Στόφα (υγρασία-θερμοκρασία)            75% / 35°С

Παραμονή στη στόφα                              50min

 
©Copyright Lesaffre Hellas - Οικονομικά στοιχεία