Συνταγές

 
 
 
 
.
earth2
 
       
 
 

ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ RUSTIQUE

PDF Εκτύπωση E-mail

XORIATIKO_RUSTIQUE

ΥΛΙΚΑ



Αλεύρι Τ70 δυνατό
3.000 30,00
Αλεύρι κίτρινο 7.000 70,00
Αποξηραμένο προζύμι «RUSTIQUE L» 400
4,00
Νερό
6.200 45,00
Αλάτι
200
2,00
Νωπή μαγιά «ΜΠΛΕ ΧΕΛΙΔΟΝΙ» 200
2,00
  -----------------  
Σύνολο ζυμαριού 17.000

 

 

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ


Τύπος ζυμωτηρίου Σπιράλ
Θερμοκρασία βάσης 60oC
Ζύμωμα:       1η ταχύτητα 5 λεπτά
2η ταχύτητα 3 λεπτά
Θερμοκρασία ζυμαριού 25oC
Πρώτη ξεκούραση
15 λεπτά
Κόψιμο – ζύγισμα

450γρ.

Πλάσιμο φρατζόλα
Στόφα (35oC - 75% υγρασία) 45 λεπτά
Τύπος φούρνου Ταμπανωτός
Ψήσιμο (235oC) με ατμό 25 λεπτά

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

- Όλες οι ποσότητες των υλικών εκφράζονται σε γραμμάρια.
- Οι θερμοκρασίες βάσης = θερμοκρασία αλεύρου + θερμοκρασία εργαστηρίου + θερμοκρασία νερού
- Η ποσότητα του νερού είναι ενδεικτική και εξαρτάται από την απορροφητικότητα του εκάστοτε χρησιμοποιούμενου αλεύρου.
- Οι χρόνοι ζύμωματος και ψησίματος είναι ενδεικτικοί και εξαρτώνται από τους τύπους των μηχανημάτων και από την ποσότητα του αλεύρου.

roustique-small

 
©Copyright Lesaffre Hellas - Οικονομικά στοιχεία