Συνταγές

 
 
 
 
.
earth2
 
       
 
 

ΟΛΙΚΗΣ ΜΕ RUSTIQUE

PDF Εκτύπωση E-mail

gustal -400Α

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΛΙΚΩΝ                              ΠΟΣΟTHTA ΣΕ ΚΙΛΑ            ΠΟΣΟΣΤΟ

 

Αλεύρι 70% δυνατό                                                   3,000                               90,0%

Αλεύρι ολικής                                                            2,000                               10,0%

Αλάτι                                                                          0,090                                1,8%

Νερό                                                                          3,150                                63,0%

Βελτιωτικό IBIS                                                         0,050                                1,0%

Ξηρό προζύμι RUSTIQUE                                        0,200                                4,0%

Mαγιά νωπή ΜΠΛΕ ΧΕΛΙΔΟΝΙ                                 0,075                                1,5%

 

Σύνολο                                                                     8,475

 

Τρόπος μορφοποίησης

Κόβουμε σε βάρος 430γρ. και στρογγυλοποιούμε και μετά ξεκουράζουμε για 20 λεπτά. Κατόπιν μορφοποιούμε σε διάφορα σχήματα και στοφάρουμε. Μετά τη στόφα χαράζουμε και φουρνίζουμε με ατμό. Οι χρόνοι της στόφας και του ψησίματος είναι ενδεικτικοί.

 

Θερμοκρασία Ζύμης                                                                             26°С

Χρόνος Ζυμώματος                                                          1η ΑΡΓΟ         8min

                                                                                      2η ΓΡΗΓΟΡΟ  2min

Παραμονή (περιβάλλον) ΜΕΤΑ ΤΟ ΖΥΜΩΜΑ                                       20min

Θερμοκρασία Στόφας                                                                           35°С

Σχετική Υγρασία Στόφας                                                                       75%

Χρόνος Στόφας                                                                                    45min

Θερμοκρασία Φούρνου                                                                       210°С

Άτμιση Φούρνου                                                                                  3sec

Χρόνος ψησίματος με τάμπερ κλειστό                                                  35min

Χρόνος ψησίματος με τάμπερ ανοιχτό                                                   5min

 
©Copyright Lesaffre Hellas - Οικονομικά στοιχεία