Συνταγές

 
 
 
 
.
earth2
 
       
 
 

RUSTIQUE ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ

PDF Εκτύπωση E-mail

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΛΙΚΩΝ                              ΠΟΣΟTHTA ΣΕ ΚΙΛΑ            ΠΟΣΟΣΤΟ

Αλεύρι 70% δυνατό                                                   1,200                               40,0%

Αλεύρι κίτρινο τύπου Μ                                             1,800                               60,0%

Αλάτι                                                                          0,075                                2,5%

Νερό                                                                          1,950                                65,0%

Μαγιά ΜΠΛΕ ΧΕΛΙΔΟΝΙ                                           0,015                                0,5%

Βελτιωτικό MAGIMIX                                                 0,030                                1,0%

RUSTIQUE L                                                             0,120                                4,0%

 

Σύνολο                                                                     5,190

 

Τρόπος Ανάμειξης και Ζυμώματος

Κατά την ξεκούραση της ζύμης ανά 30 λεπτά τουμπάρουμε τη μάζα της ζύμης.

Τρόπος μορφοποίησης

Κόβουμε μετά την ξεκούραση της ζύμης τεμάχια βάρους 750 γραμμαρίων και τα μορφοποιούμε ελαφρά σε σχήμα καρβελιού ή μεγάλης φρατζόλας. Αλευρώνουμε και κόβουμε με βαθύ χάραγμα μετά την στόφα.

 

Θερμοκρασία Ζύμης                                                                             28°С

Χρόνος Ζυμώματος                                                          1η ΑΡΓΟ         6min

                                                                                      2η ΓΡΗΓΟΡΟ  8min

Παραμονή (περιβάλλον) ΜΕΤΑ ΤΟ ΖΥΜΩΜΑ                                       90min

Θερμοκρασία Στόφας                                                                           35°С

Σχετική Υγρασία Στόφας                                                                       75%

Χρόνος Στόφας                                                                                    65min

Θερμοκρασία Φούρνου                                                                       230°С

Άτμιση Φούρνου                                                                                  3sec

Χρόνος ψησίματος με τάμπερ κλειστό                                                  35min

Χρόνος ψησίματος με τάμπερ ανοιχτό                                                   15min

 
©Copyright Lesaffre Hellas - Οικονομικά στοιχεία