Συνταγές

 
 
 
 
.
earth2
 
       
 
 

ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΜΕ ΠΡΟΖΥΜΙ

PDF Εκτύπωση E-mail

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΛΙΚΩΝ ΠΟΣΟTHTA ΣΕ ΚΙΛΑ %

 

Αλεύρι κίτρινο τύπου Μ                                                 3,000                               60,0

Αλάτι                                                                            0,060                                2,0

Νερό                                                                            1,860                               62,0

Μαγιά ΜΠΛΕ ΧΕΛΙΔΟΝΙ                                               0,060                               2,0

Βελτιωτικό MAGIMIX 0,030                               1,0

Προζύμι από CRÈME DE LEVAIN                                 1,500                              50,0

 

Σύνολο                                                                         6,510

 

 

Τρόπος μορφοποίησης

Κόβουμε μετά την ξεκούραση της ζύμης τεμάχια βάρους 470 γραμμαρίων και τα μορφοποιούμε σε σχήμα φρατζόλας. Αλευρώνουμε και κόβουμε με βαθύ χάραγμα μετά τη στόφα.

 

 

Θερμοκρασία Ζύμης                                                                             27°С

Χρόνος Ζυμώματος                                                          1η ΑΡΓΟ         6min

2η ΓΡΗΓΟΡΟ  3min

Παραμονή (περιβάλλον) ΜΕΤΑ ΤΟ ΖΥΜΩΜΑ                                       30min

Θερμοκρασία Στόφας                                                                           35°С

Σχετική Υγρασία Στόφας                                                                       75%

Χρόνος Στόφας                                                                                    70min

Θερμοκρασία Φούρνου                                                                       220°С

Άτμιση Φούρνου                                                                                  3sec

Χρόνος ψησίματος με τάμπερ κλειστό                                                  30min

Χρόνος ψησίματος με τάμπερ ανοιχτό                                                  10min

 
©Copyright Lesaffre Hellas - Οικονομικά στοιχεία