Συνταγές

 
 
 
 
.
earth2
 
       
 
 

ΠΡΟΖΥΜΙ CRÈME DE LEVAIN ΟΛΙΚΗΣ

PDF Εκτύπωση E-mail

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΛΙΚΩΝ ΠΟΣΟTHTA ΣΕ ΚΙΛΑ %

Αλεύρι 70% δυνατό                                                            4,500                                  90,0

Αλεύρι ολικής                                                                     0,500                                  10,0

Αλάτι                                                                                  0,100                                    2,0

Νερό                                                                                   2,800                                  58,0

Υγρό ενεργό προζύμι CRÈME DE LEVAIN 0,250                                    5,0

 

Σύνολο                                                                             8,150

 

 

Τρόπος μορφοποίησης

Το προζύμι με την παραμονή του στο περιβάλλον μπορεί να προστεθεί στο ζυμάρι σε ποσοστά από 20% έως 50%, ανάλογα με τη γεύση και οξύτητα που θέλουμε να δώσουμε.

 

 

Θερμοκρασία Ζύμης                                                                             26°С

Χρόνος Ζυμώματος                                                          1η ΑΡΓΟ         5min

2η ΓΡΗΓΟΡΟ  1min

Παραμονή (περιβάλλον) ΜΕΤΑ ΤΟ ΖΥΜΩΜΑ                22-25°С   14-16HOUR

 
©Copyright Lesaffre Hellas - Οικονομικά στοιχεία