Συνταγές

 
 
 
 
.
earth2
 
       
 
 

ΨΩΜΙ ΚΟΡΝΟΥΑΛΗΣ

PDF Εκτύπωση E-mail

 

   
Αλεύρι Τ65 1.600 80%
Αλεύρι φαγόπυρου (ΜΑΥΡΟΣΙΤΑΡΟ) 400 20%
Σύνολο αλεύρου 2.000 100%
Υγρό ενεργό προζύμι CRÈME DE LEVAIN 160 8%
Νωπή μαγιά «ΜΠΛΕ ΧΕΛΙΔΟΝΙ» 20 1%
MAGIMIX 35 20 1%
Νερό 1.200 60%
Αλάτι 40 2%
Τύπος ζυμωτηρίου Σπιράλ Λοξό μπράτσο
Ζύμωμα – Αργή ταχύτητα 5’ 8’
Γρήγορη ταχύτητα 2’ 4’
Θερμοκρασία ζυμαριού 26°С ± 1°С
Ωρίμανση 2x90’
Κόψιμο Τρίγωνο
Στόφα 30’ στους 28°С
Ψήσιμο 25’ στους 235°С (κατέβασμα της θερμοκρασίας)
 
©Copyright Lesaffre Hellas - Οικονομικά στοιχεία