Συνταγές

 
 
 
 
.
earth2
 
       
 
 

ΨΩΜΙ ΜΕ ΜΕΛΑΣΣΑ & ΠΑΝΤΖΑΡΙ

PDF Εκτύπωση E-mail

Αλεύρι Τ 70%                                                                 2.000                100%

Ενεργό υγρό προζύμι CRÈME DE LEVAIN                        120                  6%

Νωπή μαγιά ΜΠΛΕ ΧΕΛΙΔΟΝΙ                                           60                   3%

MAGIMIX 35                                                                      20                   1%

Mελάσσα                                                                          60                    3%

Παντζάρι                                                                         800                  40%

Νερό                                                                               880                  44%

Αλάτι                                                                                40                    2%

 

  

Τύπος ζυμωτηρίου                                                       Σπιράλ                  Λοξό μπράτσο

Ζύμωμα: Αργή ταχύτητα                                                   4’                               8’

              Γρήγορη ταχύτητα                                              3’                               5’

Θερμοκρασία ζυμαριού                                                              25°С±1°С

Ξεκούραση                                                                                     50’

Κόψιμο-ζύγισμα                                                                       250γρ./430γρ.

Πλάσιμο                                                                       3 ενωμένα στρογγυλά ζυμάρια

                                                                                        τοποθετημένα σε καλάθι

Στόφα                                                                                  60’ στους 28°С

Ψήσιμο                                                                               30’ στους 235°С

 

 

*Προσθέτουμε τα παντζάρια κομμένα σε μικρά κομμάτια με το ζουμί τους στην αρχή του 

 ζυμώματος.

 
©Copyright Lesaffre Hellas - Οικονομικά στοιχεία