Συνταγές

 
 
 
 
.
earth2
 
       
 
 

ΨΩΜΙ ΦΛΟΓΕΡΑ

PDF Εκτύπωση E-mail

Αλεύρι Τ 70%                                                            2.000                    100%

Νερό                                                                         1.200                      60%

Υγρό ενεργό προζύμι CRÈME DE LEVAIN                   140                        7%

Νωπή μαγιά ΜΠΛΕ ΧΕΛΙΔΟΝΙ                                      20                         1%

MAGIMIX 35                                                                 10                       0.5%

Αλάτι                                                                            40                         2%

 

Τύπος ζυμωτηρίου                                                       Σπιράλ                  Λοξό μπράτσο

Ζύμωμα: Αργή ταχύτητα                                                   5’                               8’

              Γρήγορη ταχύτητα                                              3’                               5’

Θερμοκρασία ζυμαριού                                                              25°С±1°С

Ξεκούραση                                                                                     60’

Κόψιμο-ζύγισμα                                                                            350γρ.

Πλάσιμο                                                                       Φρατζόλα με μυτερές άκρες

Στόφα                                                                                  60’ στους 28°С

Ψήσιμο                                                                               25’ στους 240°С

 
©Copyright Lesaffre Hellas - Οικονομικά στοιχεία