Αρχική σελίδα Συνταγές Με ενεργό προζύμι Creme de levain ΓΑΛΛΙΚΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ (αργής ωρίμανσης)

Συνταγές

 
 
 
 
.
earth2
 
       
 
 

ΓΑΛΛΙΚΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ (αργής ωρίμανσης)

PDF Εκτύπωση E-mail

Αλεύρι Τ 65                                                                 1.800                           90%

Αλεύρι σίκαλης τύπου 1150                                            200                           10%

ΣΥΝΟΛΟ ΑΛΕΥΡΟΥ                                                    2.000                         100%

Υγρό ενεργό προζύμι CRÈME DE LEVAIN                     160                             8%

Νωπή μαγιά  «ΜΠΛΕ ΧΕΛΙΔΟΝΙ»                                     4                            0,2%

CROUSTILIS PLATINIUM 1%                                         10                            0,5%

Αλάτι                                                                              36                            1,8%

Τύπος ζυμωτηρίου                                                       Σπιράλ                  Λοξό μπράτσο

Ζύμωμα: Αργή ταχύτητα                                                   8’                              12’

              Γρήγορη ταχύτητα                                              1’                               2’

Θερμοκρασία ζυμαριού                                                              25°С±1°С

Ξεκούραση                                                                                   2 x 45’

Κόψιμο-ζύγισμα                                                                            800γρ.

Πλάσιμο                                                                           Καρβέλι μακρόστενο

Ωρίμανση        (αργή ωρίμανση)                         15-18 ώρες στους 11°С

Ψήσιμο                                                                               30’ στους 250°С

 
©Copyright Lesaffre Hellas - Οικονομικά στοιχεία