Συνταγές

 
 
 
 
.
earth2
 
       
 
 

ΜΠΡΙΟΣ ΜΕ ΚΡΑΣΟΜΗΛΟ ΚΑΙ ΜΗΛΟ

PDF Εκτύπωση E-mail

Αλεύρι Τ 70%                                                            2.000                        100%

Υγρό ενεργό προζύμι CRÈME DE LEVAIN                     80                           4%

Νωπή μαγιά «ΧΡΥΣΟ ΧΕΛΙΔΟΝΙ»                                  80                           4%

MAGIMIX 35                                                                  20                           1%

Γλυκό κρασόμηλο                                                         400                          20%

Νερό                                                                            400                          20%

Αλάτι                                                                             40                            2%

Βούτυρο                                                                       400                           20%

Αυγά                                                                            400                           20%

Ζάχαρη                                                                        300                           15%

Τύπος ζυμωτηρίου                                                     Σπιράλ                  Λοξό μπράτσο

Ζύμωμα: Αργή ταχύτητα                                                4’                               4’ 

              Γρήγορη ταχύτητα(προσθήκη βουτύρου)             5’      12’, στα 6’ προσθήκη βουτύρου  

Θερμοκρασία ζυμαριού                                                            25°С±1°С         

Ξεκούραση                                                                                   60’

Τοποθέτηση στο ψυγείο στους 4°С                                                60’

Κόψιμο-ζύγισμα                                                          Ανάλογα με το μέγεθος της φόρμας  

Σφολιατομηχανή                                                                 πάχος ζυμαριού 5χιλ.

Στόφα                                                                                    100’  στους 28°С

Ψήσιμο                                                                                  18’ στους 200°С

 

 

Γαρνίρισμα: Φέτες μήλου περασμένες ελαφρά στο τηγάνι με αλμυρό βούτυρο και

                    φλαμπαρισμένες με κονιάκ.

 
©Copyright Lesaffre Hellas - Οικονομικά στοιχεία