Συνταγές

 
 
 
 
.
earth2
 
       
 
 

ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

PDF Εκτύπωση E-mail

Αλεύρι Τ 55%                                                      2.000                            100%

Υγρό ενεργό προζύμι CRÈME DE LEVAIN             100                                5%

Nωπή μαγιά «ΧΡΥΣΟ ΧΕΛΙΔΟΝΙ»                           90                              4,5%

Βελτιωτικό MAGIMIX 35                                          20                                 1%

Nερό                                                                     440                                2%

Πάγος                                                                   400                               20%

Αυγά                                                                     100                                5%

Αλάτι                                                                      30                              1,5%

Βούτυρο                                                                100                                 5%

Ζάχαρη                                                                 180                                 9%

Βούτυρο για τα διπλώματα                                     840                               42%

Τύπος ζυμωτηρίου                                               Σπιράλ                     Λοξό μπράτσο

Ζύμωμα     Αργή ταχύτητα                                        5’                                   7’

                 Γρήγορη ταχύτητα                                   6’                                 10’

Θερμοκρασία ζυμαριού                                                          22°С±1°С

Ξεκούραση                                                                         30’ στους -18°С

Διπλώματα 25%                                                                          2x4

Κόψιμο-ζύγισμα                                                                         60γρ.*

Στόφα                                                                                 100’ στους 28°С

Ψήσιμο                                                                               18’ στους 180°С

 

 

*Στόλισμα: 10γρ. μανιτάρια + 15γρ. μπεσαμέλ

Μπεσαμέλ: 280γρ.+ 40γρ. βούτυρο + 50γρ. αλεύρι + μοσχοκάρυδο, αλάτι και πιπέρι.

 
©Copyright Lesaffre Hellas - Οικονομικά στοιχεία