Συνταγές

 
 
 
 
.
earth2
 
       
 
 

ΣΤΡΙΦΤΟ ΜΕ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΤΥΡΙ

PDF Εκτύπωση E-mail

Αλεύρι  55%                                                                   2.000                100%

Υγρό ενεργό προζύμι CRÈME DE LEVAIN                        100                    5%

Νωπή μαγιά «ΜΠΛΕ ΧΕΛΙΔΟΝΙ»                                        90                  4,5%

MAGIMIX 35                                                                       20                    1%

Νερό                                                                                440                   22%

Πάγος                                                                              400                   20%

Αυγά                                                                               100                     5%

Αλάτι                                                                                30                   1,5%

Βούτυρο                                                                          100                     5%

Ζάχαρη                                                                           180                     9%

Βούτυρο φυλλοποίησης                                                    840                   42%

 

 

Τύπος ζυμωτηρίου                                                        Σπιράλ            Λοξό μπράτσο  

Ζύμωμα-Αργή ταχύτητα                                                    5’                          7’

             Γρήγορη ταχύτητα                                               6’                         10’

Θερμοκρασία ζυμαριού                                                            22°С ±  1                      

Ξεκούραση                                                                        30’ στους -18°С        

Φυλλοποίηση   25%                                                                    2x4                                   

Kόψιμο                                                                        πάχος ζυμαριού 2,15χιλ.*          

Στόφα                                                                                   100’ στους 28°С

Ψήσιμο                                                             18’ στους 180°С (κατέβασμα της θερμοκρασίας)       

 

 

*Γέμιση:300γρ. κατσικίσιο τυρί + 40γρ. κρέμα γάλακτος + δενδρολίβανο.

Απλώνουμε τη γέμιση επάνω στο ζυμάρι και το διπλώνουμε στα δύο.

Αλείφουμε με αυγό και γαρνίρουμε με δενδρολίβανο.

Κόβουμε το ζυμάρι σε λουρίδες πάχους 5 εκ. και στρίβουμε.

 
©Copyright Lesaffre Hellas - Οικονομικά στοιχεία