Συνταγές

 
 
 
 
.
earth2
 
       
 
 

ΠΟΛΥΣΠΟΡΟ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΛΑΤΙ

PDF Εκτύπωση E-mail

gustal o-400

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΛΙΚΩΝ                                           ΠΟΣΟTHTA ΣΕ ΚΙΛΑ            ΠΟΣΟΣΤΟ

Αλεύρι 70%                                                                              3,000                               60,00

Αλεύρι ολικής                                                                           2,000                               40,00

Υγρό ενεργό προζύμι CRÈME DE LEVAIN                             0,400                                 8,00

Αλάτι                                                                                         0,065                                1,30

Νερό                                                                                         3,700                               74,00

Σπόροι Ντεκόρ                                                                         1,000                               20,00

Μαγιά νωπή ΜΠΛΕ ΧΕΛΙΔΟΝΙ                                                0,100                                2,00

Ηλιέλαιο                                                                                    0,250                               5,00

Βελτιωτικό MAGIMIX 0,5%                                                       0,020                               0,40

 

Τρόπος Ανάμειξης και Ζυμώματος

Οι σπόροι Ντεκόρ πρέπει να μουλιάσουν για αρκετή ώρα πριν σε 1 κιλό νερό. Το νερό που θα μουλιάσουν οι σπόροι, θα είναι μέρος του νερού της συνταγής.

 

 

Θερμοκρασία Ζύμης                                                                             27°С

Χρόνος Ζυμώματος                                                          1η ΑΡΓΟ         5min

                                                                                      2η ΓΡΗΓΟΡΟ  8min

Παραμονή (περιβάλλον) ΜΕΤΑ ΤΟ ΖΥΜΩΜΑ                                       20min

Θερμοκρασία Στόφας                                                                           35°С

Σχετική Υγρασία Στόφας                                                                       75%

Χρόνος Στόφας                                                                                    50min

 
©Copyright Lesaffre Hellas - Οικονομικά στοιχεία