Συνταγές

 
 
 
 
.
earth2
 
       
 
 

ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΕΝΙΟ

PDF Εκτύπωση E-mail

xorprozym

Αλεύρι κίτρινο τύπου Μ                                 3.000γρμ.

Αλεύρι 70% δυνατό                                      2.000γρμ.

Υγρό ενεργό προζύμι Crèmedelevain              400γρμ.

Αλάτι                                                          100γρμ.

Μαγιά νωπή μπλε χελιδόνι                             25γρμ.

Νερό                                                           3.000γρμ.

 

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

 
   

ΤΥΠΟΣ ΖΥΜΩΤΗΡΙΟΥ

ΣΠΙΡΑΛ

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΒΑΣΗΣ

65 C

ΖΥΜΩΜΑ : 1ⁿ ΤΑΧΥΤΗΤΑ

9 ΛΕΠΤΑ

                 2ⁿ ΤΑΧΥΤΗΤΑ

3 ΛΕΠΤΑ

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΖΥΜΑΡΙΟΥ

26⁰C +/-1⁰C

1ⁿ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ

150 ΛΕΠΤΑ

ΚΟΨΙΜΟ-ΖΥΓΙΣΜΑ

0,920

Γρμ.

2ⁿ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ

10 ΛΕΠΤΑ

ΣΤΟΦΑ (35 C - 75% ΥΓΡΑΣΙΑ)

50-55 ΛΕΠΤΑ

ΤΥΠΟΣ ΦΟΥΡΝΟΥ

ΤΕΛΑΡΩΤΟΣ

ΨΗΣΙΜΟ (240 C)

55-60 ΛΕΠΤΑ

 
©Copyright Lesaffre Hellas - Οικονομικά στοιχεία