Συνταγές

 
 
 
 
.
earth2
 
       
 
 

FOCACCIA ME ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ

PDF Εκτύπωση E-mail

 foccacia aromatika

ΥΛΙΚΑ

Αλεύρι δυνατό                                                         5 kg

Υγρό ενεργό προζύμι Creme                                     200 g

Υγρή μαγιά Kastalia                                                 75 g

Ελαιόλαδο                                                               200 g

Πρόσθετο αρτοποιίας Magimix                                   50 g

Νερό                                                                       3,400 kg

Αλάτι                                                                       100 g 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Τύπος ζυμωτηρίου:ταχυζυμωτήριο

Ζύμωμα 1η ταχύτητα: 8 λεπτά

Ζύμωμα 2η ταχύτητα: 1 λεπτό

Θερμοκρασία βάσης: 62

Θερμοκρασία ζύμης: 25 +/- 1 C

1η ξεκούραση ζύμης: 2 Χ 45 λεπτά

Βάρος κοπής (40 Χ 60cm): 1,200 kg

Ξεκούραση: 5 λεπτά

Στόφα (υγρασία – θερμοκρασία): 75%   28ο C

Χρόνος παραμονής στη στόφα: 40 λεπτά

Θερμοκρασία ψησίματος: 235 C 

Άτμιση: 3 δευτερόλεπτα

Χρόνος ψησίματος: 20 – 30 λεπτά

 
©Copyright Lesaffre Hellas - Οικονομικά στοιχεία