Αρχική σελίδα Συνταγές Με OLASENA ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ

Συνταγές

 
 
 
 
.
earth2
 
       
 
 

ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ

PDF Εκτύπωση E-mail

koulouri dendrolivano me olasena

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΛΙΚΩΝ                              ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΣΕ ΚΙΛΑ                    %

Αλεύρι 70%  δυνατό                                            2,400                                80,0

Αλεύρι σούπερ                                                   0,600                                20,0

Αλάτι                                                                  0,045                                1,5

Ζάχαρη                                                               0,120                                4,0

BLEND OLASENA                                              0,150                                 5,0

Πρόσθετο αρτοποιίας MAGIMIX 0.5%                  0,012                                 0,4

Ελαιόλαδο                                                          0,240                                 8,0

Δενδρολίβανο αποξηραμένο                                0,010                                 0,3

Νερό                                                                  1,650                                55,0

 

Τρόπος ανάμειξης και ζυμώματος

Χτυπάμε στο blender το ελαιόλαδο με το δενδρολίβανο αρκετά. Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο μίξερ και ζυμώνουμε.

 

Τρόπος μορφοποίησης

Ανοίγουμε μετά την ξεκούραση σε μικρά φιτίλια και ξεκουράζουμε μέχρι να τα ανοίξουμε στο μήκος που θέλουμε.

 

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ    

Τύπος ζυμωτηρίου                                          Μίξερ

Θερμοκρασία βάσης                                        55

Ζύμωμα αργό                                                 3min

Ζύμωμα γρήγορο                                            6min

Θερμοκρασία ζύμης                                        26°С

Ξεκούραση ζύμης                                          20min

Βάρος κοπής                                                  80gr

Στόφα (υγρασία-θερμοκρασία)                   75%-35°С

Παραμονή στη στόφα                                    40min

Τύπος φούρνου                                      περιστροφικός

Θερμοκρασία έψησης                                    200°С

Άτμιση                                                           3sec

Χρόνος έψησης                                        12-14min

 
©Copyright Lesaffre Hellas - Οικονομικά στοιχεία