Συνταγές

 
 
 
 
.
earth2
 
       
 
 

GUSTAL ΟΛΙΚΗΣ

PDF Εκτύπωση E-mail

gustal -400

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΛΙΚΩΝ                   ΠΟΣΟTHTA ΣΕ ΚΙΛΑ            ΠΟΣΟΣΤΟ

Αλεύρι 70% δυνατό                                   5,000                            80,0%                     8,000

Αλεύρι ολικής                                           1,250                            20,0%                     2,000

Αλάτι                                                        0,088                             1,4%                      0,140

Νερό                                                        4,063                            65,0%                     6,500

GUSTAL                                                   0,044                             0,7%                     0,070

Μαγιά νωπή ΜΠΛΕ ΧΕΛΙΔΟΝΙ                 0,125                              2,0%                     0,200

ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΟ MAGIMIX                            0,063                              1,0%                     0,100

 

Σύνολο                                                        10,631

 

Τρόπος μορφοποίησης

Κόβουμε μετά την ξεκούραση της ζύμης τεμάχια βάρους 460 γραμμαρίων και τα μορφοποιούμε σε σχήμα φρατζόλας και τοποθετούμε πάνω στο πασπαλισμένο με αλεύρι τελάρο. Τοποθετούμε το τελάρο στην στόφα για 40 λεπτά και κατόπιν χαράζουμε και φουρνίζουμε.

 

Θερμοκρασία Ζύμης                                                                             27°С

Χρόνος Ζυμώματος                                                          1η ΑΡΓΟ         4min

                                                                                      2η ΓΡΗΓΟΡΟ  6min

Παραμονή (περιβάλλον) ΜΕΤΑ ΤΟ ΖΥΜΩΜΑ                                       10min

Θερμοκρασία Στόφας                                                                           35°С

Σχετική Υγρασία Στόφας                                                                       75%

Χρόνος Στόφας                                                                                    40min

Θερμοκρασία Φούρνου                                                                       220°С

Άτμιση Φούρνου                                                                                  3sec

Χρόνος ψησίματος με τάμπερ κλειστό                                                  35min

Χρόνος ψησίματος με τάμπερ ανοιχτό                                                   5min

 
©Copyright Lesaffre Hellas - Οικονομικά στοιχεία