Το επάγγελμα μαs

PDF Εκτύπωση E-mail

 

Ο Όμιλος Lesaffre είναι πλέον παρών σε περισσότερες από 190 χώρες και θεωρείται διεθνώς ως ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης στη μαγιά & στην αρτοποίηση. Είναι επίσης ένας σημαντικός παράγοντας στη διατροφή και στην υγεία.
 
 
Μαγιά και αρτοποίηση:

Ο Όμιλος Lesaffre έχει μια ισχυρή φήμη στην αγορά της αρτοποιίας. Η ασύγκριτη τεχνογνωσία που έχει αναπτύξει  γύρω από προϊόντα όπως η μαγιά,τα μίγματα προσθέτων αρτοποιίας, τα μίγματα έτοιμα προς χρήση, έκαναν τον Όμιλο σημείο αναφοράς σε αυτό τον τομέα.

Οι εφαρμογές στην αρτοποιία και στην αρτοποίηση είναι πολλαπλές και πολύπλοκες Χάρη στο διεθνές του δίκτυο, ο Ομιλος  Lesaffre γνωρίζει τέλεια τις πολιτιστικές αντιθέσεις  των χωρών όπου έχει  εγκαταστάσεις. Παρέχει λύσεις που συνάδουν με τις ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής.

Διατροφή και υγεία:

Από την εξαιρετική γνώση  του για τη ζύμη, τα εκχυλίσματα μαγιάς  και των εφαρμογών τους, ο Όμιλος Lesaffre έχει καταστεί σήμερα  ένας δυναμικός παράγοντας στις διεθνείς αγορές.

Χάρη σε προϊόντα όπως οι προβιοτικές ζύμες και τα λειτουργικά συστατικά τους, ο Όμιλος προσπαθεί να ανταποκρίνεται στις υψηλές προσδοκίες των βιομηχανιών - παραγωγών τροφίμων, των εργαστήριων καλλυντικών και των φαρμακευτικών προϊόντων, των αρωματοποιών, καθώς και σ’ εκείνες των παραγωγών τροφίμων για τα ζώα.

 

 

 

 

 

 

 
©Copyright Lesaffre Hellas - Οικονομικά στοιχεία